Loading...
X

Desfile de Carrozas: la fiesta!

De optocht, eindelijk. De beveiliger gaf het startsein door een paar stappen opzij te doen Veel bekende figuren in de parade, die we in de voorbereiding zagen, maar ook veel nieuwe. In een sfeer die ik niet in woorden ga beschrijven, dat doen de foto’s wel. Klik op de eerste om te vergroten en dan kun je met de pijltjestoetsen door de rest van de foto’s navigeren.

 

Maar het letterlijke klapstuk van de avond heb ik gemist: Tropa lo Trop, een spectaculaire percussiegroep uit de omgeving. Ik was net te vroeg weg en hoorde ze beginnen toen ik bijna thuis was. Een oudere opname dit, maar zo moet het er uitgezien hebben:

Dat het zo klonk weet ik zeker, shit, nu maar wachten op een herkansing……

3 observations on “Desfile de Carrozas: la fiesta!

Leave Your Observation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: