Loading...
X

Over het dak

Uitzicht vanaf grotwoning, regio Murcia, SpanjeZet ik mijn auto langs de kant van de weg om een grillig landschap te fotograferen onder de dreigende lucht van wat sommigen al een Gota Fria noemen – de vaak heftige weeromslag die in Spanje het einde van de zomer inleidt – zie ik dat ik op het dak sta van een tweetal woningen; grotwoningen. Waarschijnlijk sta ik geparkeerd bovenop een slaap- of badkamer, of ligt het gastenverblijf onder me. Ruimte genoeg onder de A9. Klinkt als een snelweg, maar het is nog minder dan een provinciale weg die eroverheen loopt. Maar wel één met een bijzonder uitzicht.

6 observations on “Over het dak
  1. Blogger

   Is hier heel gebruikelijk. Een woning voor de grot metselen en doortrekken tot ver erin. Waarschijnlijk de enige huizen in Spanje die goed geïsoleerd zijn 😉

    
   Reply

Leave Your Observation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: