Blogger Sterk

Achter de site moet een maker staan en da’s Sterk. Robert Sterk in het gewone leven. Blogger Sterk in Blogland, omdat ik de naam Blogger ooit gebruikte als inlognaam, waardoor die ook bij mijn reacties op andere blogs kwam te staan. En voor ik er erg in had, was die naam ingeburgerd. Maar dat dondert niet, het merk blijft Sterk.

Ik ben met de site gestart in 2014. Toen heette die nog ‘De wereld in pixels volgens… Blogger Sterk’. Fotograferen en daarmee verhalen vertellen in een erg ruime zin van het woord was toen de insteek en eigenlijk is dat nog zo. In de jaren tussen 2014 en nu, 2021, wisselden de omgevingen waarin ik rondzwierf om verhalen te jutten nogal. Van de Flevopolder naar zuid Spanje en van Spanje naar noord Duitsland, grenzend aan Groningen en Drenthe. Allemaal regio’s rijk aan verhalen. 

Ik ga verder niet uit van een ‘concept’. Ik publiceer waar ik zin in heb en dat wordt weer beperkt door het materiaal waar ik op dat moment over beschik. Foto’s zijn de basis en om foto’s te maken moet ik op pad. En om op pad te kunnen gaan, moet ik tijd hebben. En die is begrensd, want daar heb ik ook veel van nodig om mijn brood te verdienen. Zo af en toe las ik dan ook een rustpauze in. Onaangekondigd, want dat gaat gewoon vanzelf. Dan sta ik even droog en moet ik weer een voorraadje verhalen aanleggen.

Klik en kijk rond op de site, zoek geen ordening, want die is er niet en mocht u die toch vinden, dan heb ik die niet zo bedoeld. Ik hoop alleen dat u met plezier rondkijkt!

Robert Sterk