Loading...
X

Avondklok en zonsondergangen

Toen ik deze foto maakte, realiseerde ik me pas dat het de komende tijd lastig zal worden om zonsondergangen te fotograferen. Vanavond gaat ook hier in het Emsland de avondklok in. Om 21 uur. En de zon gaat onder om 20.14 uur en daarna elke dag een minuut of twee later. Dus als ik iedere avond een zonsondergang wil fotograferen, moet ik me iedere keer een beetje meer haasten om op tijd thuis te zijn, of wat dichter bij huis blijven.

En vanaf woensdag 28 april kan het alleen nog maar vanuit mijn eigen tuin. Die avond gaat de zon om precies 21 uur onder. Ik heb deze zonsondergangen dus maar bij het water gekiekt: dan heb ik vast twee dubbele. Kan ik twee avonden overslaan.

5 observations on “Avondklok en zonsondergangen
 1. Bertie

  Ze zijn mooi! Als legpuzzels. Vooral dat hek? trappetje? aanlegsteigertje?
  Tja, die avondklok.
  Je kunt je natuurlijk vermommen. Of geluiden maken van een nachtdier, een uil of zo. Die worden nooit opgepakt.

   
  Reply
  1. Blogger

   Ach, weet je,ik blijf wel binnen. Ik ben alweer uitgekeken op zonsondergangen. Ik lees liever een boek 😉

    
   Reply

Leave Your Observation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: