Graceland, Randers, Denmark
Loading...
X

Elvis week 2015 – Graceland

Graceland, Randers, Denmark

Poeh…kan nog net zie ik. Inhaken op de Elvis-week 2015 die in Memphis op Graceland wordt gehouden van 7 t/m 16 augustus.

Hoef ik me verder niet meer te bekommeren over het al lang belegen feit dat een maand of drie geleden een drugscrimineel is aangehouden in Breda, die daar zijn illegale vermogen had witgewassen door aan de Heilaarstraat zijn eigen Graceland te bouwen.

Met dergelijke berichten eer je de King of Rock & Roll natuurlijk niet. Dan liever een feestweek als aanleiding.

Maar de foto’s die ik ervoor heb zijn wel van Graceland……

Graceland, Randers, Denmark

…maar ik moet toegeven……….ik ben nog nooit in Memphis Tennessee geweest. Laat staan dat ik het échte Graceland heb bezocht.

Het Graceland dat ik bezocht werd omringd door blikkerige Elvisklanken uit goedkope buitenspeakers en lag op een bedrijventerrein op een steenworp afstand van de MacDonalds. Het enige geautoriseerde Elvis-museum buiten de V.S. als ik het goed begrepen heb. En met een eigen keuken, dus als het wonder uitkomt en Elvis toch  ‘alive’ blijkt te zijn, dan is hij niet afhankelijk van de hamburgers van de buren. Al zou hij er, schat ik zo in, niet vies van zijn.

Graceland, Randers, Denmark

 

 

 

O ja, niet onbelangrijk: dit Graceland ligt in Randers, Denemarken.

Happy Elvisweek!

http://www.gracelandranders.dk/

2 observations on “Elvis week 2015 – Graceland
 1. Jeff

  Graceland op z,n Deens en de menu,s zoals Memphis Soul Burger
  met een Elvis Beer Classic smaakt en wordt alles leuker en je
  waant je echt op het landgoed met de Elvis en de Rock & Roll music
  Leuk verslag met de foto,s , made in Danmark Graceland
  gr Jeff

   
  Reply

Leave Your Observation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *