Loading...
X

Genomineerd!

PS, maar dan vooraf. Noem het maar een pre scriptum, geplaatst op 4 november ter verduidelijking van de eerder op 2 november geplaatste blog Genomineerd!
Die een – door niet iedereen begrepen – ironische reactie is op mijn ‘nominatie’ voor een ’tuinblog Award’ door de niet al te snuggere blogger en ‘content schrijver’ van de site AmsterdamDiary.nl. Ze verslikt zich in twee mensen die Robert Sterk heten, waarvan er één (ik) op het internet rondgaat als Bloggersterk en de ander als hovenier Sterk.

Nu heeft Bloggersterk met tuinieren helemaal niets, terwijl de andere juist een getalenteerd hovenier is met een keurige website…. alleen: hij blogt niet. Ach ja, ‘content schrijvers’ hebben natuurlijk helemaal geen tijd om de blogs te lezen van de bloggers die ze nomineren voor hun geweldige Awards, want ze moeten content schrijven. En zo heeft ze nooit gezien dat ze een nominatiemail stuurde naar de Blogger die nooit tuiniert.

Bezoek de site van die andere Robert Sterk eens: de tuinier die nooit blogt. Een jonge hovenier met ogenschijnlijk duidelijke ideeën over zijn vak. Boek ‘m!… dan heeft misschien iemand nog iets aan dit dwaze misverstand.

https://hoveniersbedrijfrobertsterk.nl/

En o ja….ik doe niet mee hoor met de wedstrijd 😉

 

Dan nu de oorspronkelijke blog:

Eindelijk iemand die mijn blogs goed gelezen heeft en op waarde schat. En die me ook nog eens wil nomineren, potdikke! Niet door me te vermelden in één van haar blogs te midden van een negental andere nominees, zoals gebruikelijk is bij de vele blogger-Awards die er zijn. Maar door heel integer haar enthousiasme in een mail met me te delen.

Die ik vervolgens weer schaamteloos met de wereld deel:

…….

“Hoi,

Recentelijk ben ik terecht gekomen op jouw blog en wil je graag laten weten dat ik enthousiast ben over de informatie die je deelt! Ikzelf, als content schrijver weet hoe moeilijk het is de juiste onderwerpen te vinden, welke de bezoeker daadwerkelijk leuk vindt om te lezen.

Omdat ik werk bij amsterdamdiary.nl heb ik de mogelijkheid jou te nomineren voor onze blogger awards: De Tuinier Blog Awards 2017.

Mocht je geïnteresseerd zijn, onderstaand vind je meer informatie.

Emma,
Project Manager
AmsterdamDiary.nl

URL: http://amsterdamdiary.nl

Meer informatie over de awards:

De Tuinier Blog Awards 2017 is opgezet als een competitie waarin gestemd kan worden. Oftewel, onze gebruikers bepalen welke blogger de grootste prijs ontvangt.

Het volle bedrag van €500 zal worden onderverdeeld tussen de bloggers, gebaseerd op het aantal ontvangen stemmen.

Dit betekent dat elke stem telt en dat elke blogger een deel van de prijs ontvangt.

De stemming sluit op 29. Dec 2017.

Om mee te doen vragen wij jou het bestaan van de awards onder de aandacht te brengen. Dit kun je doen door op je blog te linken naar de awards.

Kies hier een banner voor je blog: https://amsterdamdiary.nl/banners/tuinier-blog-awards-2017.”

…..

Tuinier-blog-awards…. even dacht ik dat de prijs is vernoemd naar een groot, veelgeprezen blogger die schrijft of schreef onder de naam Tuinier, maar neen, het is écht een prijs voor bloggers met …de beste tuiniertips:

…..

“Je tuin inrichten kan op honderden manieren. Wil je een bepaalde stijl in je tuin naar voren brengen, of ben je juist iemand die het overgrote deel van de tuin eetbaar wil maken, oftewel een grote, goed ingerichte moestuin? Iedereen met een beetje groene vingers kan wel wat meer inspiratie gebruiken. Bloggers geven tegenwoordig ontelbare tips op het internet hoe jij zelf je tuin het beste in kunt richten en kan verzorgen. Deze  bloggers gaan de strijd aan voor de Tuinier Blog Awards van 2017!

Elke stem telt! Jij beslist welke blogger de grootste prijs verdient.

Stem makkelijk en snel hieronder.”

 

…….

Een tuinierbloggersprijs, wie had dat gedacht? Ik weet dat er een naamgenoot bestaat met een hoveniersbedrijf ergens in het Gooi. Misschien blogt hij ook wel….maar dan niet goed genoeg, want ik ben genomineerd met mijn groene blogvingers! Die E. 500 zijn voor mij, die deel ik niet! Vertel al die andere bloggers maar dat ze beter kunnen opgeven. Vanaf nu bestook ik de wereld alleen nog maar met …… tuinierblogs!

…..maar dan wel blijven lezen he?

19 observations on “Genomineerd!
 1. Matroos Beek

  Ik vind echt wel dat je een erkenning verdient, want je maakt prachtige foto’s. Anderzijds is het wel raar dat het hier over tuinieren gaat…
  tenzij jij soms weet wanneer en hoe ik mijn appelboom moet snoeien? Neen? Sorry hoor… dan kom je niet in aanmerking. Niet getreurd… Ik zou je eerder eerder nomineren voor een foto in National Geographic. Wat denk je daarvan?

   
  Reply
  1. Blogger

   Ik zou zeggen: dicht boven de grond snoeien en daarna betegelen. Dat wordt ‘m niet he? Dan maar National Geographic 🙂

    
   Reply
 2. Jeff

  Fotografische groene vingers kwam in me op,maar gefeliciteerd met de waardering
  We gaan het zien/horen 🙂

   
  Reply
  1. Blogger

   Geen nood! Was een poging tot ironie. Natuurlijk doe ik niet mee aan een tuinierbloggerwedstrijd. Die Emma is een typisch geval van een hersenloos ‘marketeertje’ dat niet kan lezen – anders had ze wel gezien dat mijn blog niets met tuinieren te maken heeft – en niet kan schrijven – lees haar mail – en een ‘Award’ verzint om meer verkeer naar haar site te krijgen. Amsterdamdiary….zucht 🙂

    
   Reply

Leave Your Observation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: