Loading...
X

Kweekplaats voor vieze woorden

We zijn in noord Duitsland nu. In Frankrijk nog wat krachttermen gescoord in diverse talen. Die had ik hard nodig, want hoewel de wereld voor ons open lag onderweg, lag hij in Duitsland vooral opengebroken. Fahren over de Autobahn gaat op dit moment net zo snel als surfen op het Duitse internet….retetraag en G@#%#*#es instabiel dus. Tot later!

13 observations on “Kweekplaats voor vieze woorden
  1. Blogger

   Dat weet ik nog van vroeger, ik was vroeg wijs en verspreidde ze met liefde, maar als ik nu als man van middelbare leeftijd langdurig en schijnbaar doelloos rondhang bij een schoolplein om vieze woorden op te vangen……heb ik geen sterk verhaal als me gevraagd wordt wat ik daar te zoeken heb. Hier lagen ze klaar 😉

    
   Reply
  1. Blogger

   Het weer is prachtig. Vandaag ruim 22 graden; op pad geweest en heerlijk in het zonnetje gezeten. Tijdens de reis, vrijdag, alleen hevige regen gehad in de Eiffel, bij 13,5 graden. Maar dit duurt nog even zag ik, dus ik geniet er nog even van. Indian Summers hier zijn altijd mooi: prachtige kleuren bij behaaglijke temperaturen.

    
   Reply
  1. Blogger

   Ze hebben een geweldige catalogus, gesorteerd op taal, aantal lettergrepen, impact, etc. Echt genieten om daar te shoppen 🙂

    
   Reply
  1. Blogger

   Nee, het is ingericht om Gilles’ syndroom continu met nieuwe scheldwoorden te ondersteunen. Anders wordt het zo’n saai synbdroom.

    
   Reply
 1. Matroos Beek

  Frustrerend. Maar het komt goed. Hier eindelijk snel internet na jàààren gesukkel. Helaas nog wat gehaper door omschakelen van KPN naar Delta, maar ook dat komt goed.

   
  Reply
  1. Blogger

   Duitsland heeft inderdaad nog een enorme inhaalslag te maken, maar we zitten nu in een dijkhuis en dat verergert de traagheid. Gelukkig is dat tijdelijk.

    
   Reply
 2. Jeff

  Even een verschil zeg,Spanje,nu Noord Duitsland en ook nog
  in een dijkhuis. Wist niet dat wij in Nederland zo vooruit lopen
  met internet.Relax en vind je draai in Germany.

   
  Reply
 3. Blogger

  Gróót verschil Jeff, dat is wennen. Gelukkig zijn de hoge temperaturen tezamen met wat Sahara zand met me meegereisd, dus ik hoef niet cold turkey af te kicken. En Nederland loopt wereldwijd behoorlijk voorop met internet, maar Duitsland loopt hopeloos achter voor zo’n rijk land. In Spanje was het internet zelfs beter. Ik ga het ze vertellen!…als ik alles weer een beetje op orde heb 😉

   
  Reply

Leave Your Observation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: