Verlaten fabriek Portman
Loading...
X

Qué país! …wat een land……

Op slechts luttele kilometers van de druk bezochte stranden en golfresorts aan de Costa Calida. Voldoende gelegenheid om tijdens mijn verblijf daar deze indrukken op te doen, maar nog geen tijd gehad om er woorden voor te zoeken. Die zijn ook niet echt nodig. Deze korte impressie van de verlaten mijnbouw tussen Mar de Cristal en het kleine haventje van Portman zegt genoeg over hoe Spanje eruit kan zien àchter de welbekende Costa’s.

Verlaten mijn omgeving Portman

Verlaten mijngebouw, La Esperanza

Verlaten mijngebouw, La Esperanza

15 observations on “Qué país! …wat een land……
  1. Blogger

   Mineralen, ijzer al vanaf de Romeinse tijd. Zelfs zilver hebben ze er gezocht. Of ze dat gevonden hebben weet ik niet. Om dat te kunnen vertellen had ik de woorden nodig…..waarvoor ik nog even geen tijd heb 😉

    
   Reply
   1. Rob Alberts

    Zilver, de moeite waard.

    Ik wens je snel de tijd om het te onderzoeken.

    Mocht je de grote zilverader vinden, ik help graag mee met graven …..

    Vrolijke groet,

     
    Reply
    1. Blogger

     Ik raak door m’n tijd hier heen 😉 Volgende week trek ik naar de marmergroeven van Hondon. Maar als ik de ader toch nog vind, ben je de eerste die het hoort. Mag jij graven, ok? 😉

      
     Reply
  1. Blogger

   Ideaal decor voor een western….. Ennio Morricone zoemde door mijn hoofd toen ik er rondliep 😉

    
   Reply
  1. Blogger

   IJzer en mineralen doen dat blijkbaar met de grond. Corrosie? Iets hoger was op sommige plekken de aarde zelfs paars en het zand op het strandje bij Portman gitzwart. Kleurrijk land, dat Spanje 😉

    
   Reply
 1. Jeff

  Inderdaad een Westernfilm sfeer.Gaaf de stenen/aarde kleur ,,licht oker geel,bruin contrast
  Prachtig fotografeer verval gebied.

   
  Reply
  1. Blogger

   Dit is nog maar een voorproefje. Het gebied waar ik ga wonen heeft dit, maanlandschappen en nog veel meer. Ik verheug me er enorm op!

    
   Reply

Leave Your Observation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: