Loading...
X

Veel geluk, gezondheid en een steady koers vol hoogtepunten in 2015!!!

Deltavlieger bij Windmolen

……..anders chop chop…:-)

 

6 observations on “Veel geluk, gezondheid en een steady koers vol hoogtepunten in 2015!!!
  1. robert

   Dank Jeff! We hebben het weer achter ons, kunnen we weer gewoon verder met fotografen. Denk dat ik eens op Zoom ga kijken 😉

    
   Reply
 1. Ximaar

  De beste wensen en een goed blogjaar gewenst.

  Lastig om te zien, maar het lijkt mij dat deze vluchteling en nog een stukje voorlangs gaat.

   
  Reply
  1. robert

   Jaha….deze ligt goed op koers! Overigens stond de molen stil en liep hij hooguit risico met zijn zeil achter een wiek te blijven haken.
   Dank en de beste wensen.

    
   Reply
 2. Richard Dijkstra

  Robert, ik zag je voorbij komen op mijn site en ben uiteraard even doorgeklikt naar jouw blog. Mooi materiaal maak jij zeg. Vooral de zwart-wit foto’s vind ik zelf altijd bijzonder om naar te kijken. Vooral de foto met de 2 marines spreekt me aan. Je hoort ze bijna praten!
  Ik ben benieuwd welk materiaal jij produceert en heb mijn Feedly dan ook even aangesloten op jouw rss. Veel plezier met schieten!

   
  Reply
  1. robert

   Ha Richard, veel dank, maar dat was wederzijds dan. Ik zag bij jou heel mooie foto’s, een mij onbekende camera, maar ook je belangstelling voor blogplatformen, social media en het feit dat je een IT’er bent die kan schrijven….maakten dat ik dacht: die moet ik volgen. Nu volgen we elkaar, leuk!

    
   Reply

Leave Your Observation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: