Loading...
X

Waterloopbos in zwart-wit

De lucht was grijs vandaag, maar het was droog….tot een uur of vier. Geen weer dat mooie foto’s oplevert bij de ideeën die ik nog moet uitwerken, maar ook geen weer om binnen te blijven. Als het licht niet meewerkt en de lucht is effen grijs, dan moet je eigenlijk zwart wit gaan fotograferen. En waarom niet in het bos…..in het Waterloopbos?

Alleen pix dus dit keer en in zwart wit. Info over het bos is terug te vinden in mijn eerdere blogs. Zoals Waterloopbos Marknesse en  gekleurd waterloopbos waarin het in al zijn herfstkleuren is te zien.

Waterloopbos, Marknesse

Waterloopbos, Marknesse

 

Waterloopbos, Marknesse

Waterloopbos, Marknesse

Waterloopbos, Marknesse

6 observations on “Waterloopbos in zwart-wit
 1. Jeff

  Wat een verschil, zomer en herfst en nu zwartwit
  Geweldige opnames met zorg gefotografeerd.
  Favo waardig! Mooi de aanvulling boven in,waar
  je automatisch alle foto,s met zwarte achtergrond
  kan door fladderen.
  Gr Jeff

   
  Reply
  1. Blogger

   De herfstkleurtjes vond ik toch wel de mooiste, maar zwart-wit is weer Het excuus om altijd de deur uit te kunnen en alle andere excuses om niet te gaan te ontkrachten 😉
   De aanvulling die je gevonden hebt is me overigens een raadsel. Ik kan wel door alle ‘uitgelichte’ afbeeldingen van voorgaande blogs bladeren, maar niet binnen het blog zelf volgens mij. Ik blijf zoeken en dank voor je mooie reactie!
   Groet,
   Robert

    
   Reply
 2. Jan K. alias Afanja

  Prachtige serie, zeker in zwart/wit sterk werk.
  Omdat ik zelf midden in een serie over het Waterloopbos zit, heb ik ook je andere daar gemaakte fotoseries even bekeken. Vooral de herfsttinten zijn er prachtig.

   
  Reply
  1. Blogger

   Dank je wel! Het is ook een heel dankbaar onderwerp om te fotograferen en een erg interessante geschiedenis om te beschrijven. En nog mooier is: op een steenworp afstand heb je het nationaal park Weerribben – Wieden. Kun je je op één dag helemaal uitleven 😉 Succes met je serie. Ik zal je site zeker bezoeken!

    
   Reply

Leave Your Observation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *